Bestellen

Wilt u ook een originele taart, cupcakes, of andere zoetigheden geheel naar uw wensen voor een speciale gelegenheid?  Of gewoon omdat het zo lekker is?

Detail

Bestellen kan via info@sweetcakez.nl. Probeer zoveel mogelijk informatie te verschaffen: gewenste leverdatum, thema, aantal personen, gewenste vulling(en), eventuele naam en leeftijd en andere wensen. Ik kan dan een offerte op maat maken en zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Houdt u er rekening mee dat het veel tijd kost de taarten te maken. Om er zeker van te zijn dat SweetCakez uw order in behandeling kan nemen is het raadzaam minimaal 12 weken van te voren de order te plaatsen, zodat de datum voor u vrijgehouden wordt en teleurstelling kan worden voorkomen. Natuurlijk is het in overleg mogelijk op kortere termijn te bestellen, mits de gewenste datum nog vrij is. Het kan altijd voorkomen dat u op tijd bestelt en de datum toch al vol zit. Te allen tijde geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Voor bruidstaarten geldt, dat het raadzaam is 5 maanden van tevoren te bestellen, zodat er nog een proeverij plaats kan vinden en de bezorgafspraken met de locatie gemaakt kunnen worden. 

Let op! Ik neem geen bestellingen aan voor maandagen, dinsdagen en woensdagen. Hieronder kunt u zien of uw gewenste datum nog beschikbaar is. Is de datum rood, zit deze helaas al vol. Een diagonale streep houdt in dat de datum nog beperkt beschikbaar is. Reserveer dus snel! 
Voor opdrachten boven de € 50,00 geldt, dat het gehele bedrag vooraf betaald dient te worden per bankgiro. De betaling dient 1 week voor de orderdatum binnen te zijn. Voor opdrachten waarbij speciale ingrediënten of materialen aangeschaft dienen te worden geldt een aanbetaling van 1/3 van het totaalbedrag van de order, 2 weken voor de leverdatum.  Dit in verband met de aanschaf van de materialen. SweetCakez behoudt zich het recht de order te annuleren, wanneer het overeengekomen bedrag niet betaald is. Bij annulering van de order in de laatste week, zal de aanbetaling als verrekend worden beschouwd en wordt deze niet geretourneerd. Orders onder de € 50,00 mogen ook contant worden betaald bij levering. 

Mocht SweetCakez onmogelijk kunnen leveren door overmacht, ziekte of toedoen van derden, kan SweetCakez niet aansprakelijk gesteld worden. Het spreekt voor zich dat in dat geval SweetCakez er alles aan zal doen, een oplossing te zoeken voor het probleem. 

Bij het plaatsen en bevestigen van een order, gaat u akkoord met deze voorwaarden.