Cadeaus/bedankjes

Eens iets anders cadeau doen dan een bloemetje of een standaard doosje bonbons? Natuurlijk kunt u vrienden, familie of collega’s verrassen met een persoonlijke taart, chocolaatjes of cupcakes, maar denk ook eens aan de volgende cadeaus!

 

chocolaatjestekstGepersonaliseerde chocolaatjes

Wat is er nou lekkerder dan chocolade? Deze chocolaatjes worden versierd met print. Zodoende kan dus alles erop! Foto’s, afbeeldingen, tekst, logo of een combinatie van dit alles. De mogelijkheden zijn eindeloos! En zeg nu zelf… Veel origineler dan een doosje bonbons! 

 

Gepersonaliseerde chocoladeletter

Chocoladeletters

Chocoladeletters

Niemand minder dan Sinterklaas vroeg mij of ik niet eens iets kon doen aan de overheerlijke, maar ietwat saaie chocoladeletters… Ik ben direct aan de slag gegaan en zie hier het resultaat! Een gepersonaliseerde, originele chocoladeletter en natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

Een ‘bijna koekjes’ pot

bijnakoekjespotcopy

In deze leuke pot zitten bijna alle ingrediënten die nodig zijn om zelf in een handomdraai koekjes te bakken. De ontvanger hoeft zelf alleen nog een ei en een beetje boter toe te voegen. De beschrijving voor het bakken is bijgevoegd. Leuker dan kant en klare koekjes en gezellig om met vrienden of het hele gezin bezig te zijn in de keuken!! Smullen maar!

 

 

 

Cupcake boeket

Cupcake boeket

Cupcake boeket

Een leuke manier om bloemen en cupcakes één cadeau te verwerken! De ontvanger krijgt een boeket van cupcakes. Deze cupcakes zijn gemaakt van heerlijk luchtige cake met een bloem van gekleurd fondant. De verschillende mogelijkheden voor kleuren en bloemen zijn eindeloos! Eventueel kunnen de cupcakes ook gevuld worden. Een fleurig en lekker cadeau!

 

 

Bedankjes huwelijk Anco & Kimberley

Bedankjes huwelijk Anco & Kimberley

Huwelijksbedankjes

Bij een huwelijksfeest horen bedankjes. Maar je wilt iets origineels. Iets eigens… En belangrijker: Je wilt iets wat niet iedereen thuis meteen weggooit. SweetCakez maakt met plezier chocolaatjes of koekjes om jullie gasten te bedanken. Deze bedankjes kunnen ingepakt geleverd worden.